Novetats

08/01/2024

Des de l'Imi els volem recordar que des d'aquest dilluns 8 de gener, la mascareta torna a ser obligatòria a tots els centres sanitaris de Catalunya, degut a l'increment de contagis de virus respiratoris com refredats, grip i covid.
Moltes gràcies per la seva col·laboració.

02/08/2020

Seguint amb les mesures de seguretat i prevenció que Institut Mèdic per la Imatge ha estat aplicant fins ara degut a la situació generada per la COVID-19, i per garantir la seguretat dels nostres pacients i treballadors, a partir del dilluns 3 d'agost les nostre instal·lacions romandran tancades de 14:00 a 15:00h per facilitar les tasques de neteja del centre.

Esperem que aquestes mesures siguin ben rebudes i lamenten qualsevol inconvenient que els puguin ocasionar.

04/05/2020

Dins de les afectacions provocades per la Codiv-19, des de l'Institut Mèdic per la Imatge anirem adaptant els nostres horaris per seguir oferint el millor servei possible garantint totes les mesures de seguretat per a protegir els nostres pacients i treballadors.

Per aquest motiu, el nou horari del centre serà de 9 del matí a 8 de la tarda.

30/03/2020

Degut a l’afectació produïda pel virus COVID-19, i fins a nou avís, Institut Mèdic per la Imatge modifica els seus horaris de 9 del matí a 5 de la tarda a partir del dijous 26 de març.

Disculpeu les molèsties.

14/03/2020

Protocol de serveis a partir del 16 de març

Cancel·lació de serveis no urgents

Després de la declaració de l'estat d'alarma del país, en aquests moments d'incertesa, on les coses canvien d'un minut a un altre, des de l'Institut Mèdic per la Imatge estem treballant per prendre totes les mesures de prevenció per mantenir la salut i la seguretat tant dels nostres pacients com dels nostres treballadors.