Novetats

04/05/2020

Dins de les afectacions provocades per la Codiv-19, des de l'Institut Mèdic per la Imatge anirem adaptant els nostres horaris per seguir oferint el millor servei possible garantint totes les mesures de seguretat per a protegir els nostres pacients i treballadors.

Per aquest motiu, el nou horari del centre serà de 9 del matí a 8 de la tarda.

30/03/2020

Degut a l’afectació produïda pel virus COVID-19, i fins a nou avís, Institut Mèdic per la Imatge modifica els seus horaris de 9 del matí a 5 de la tarda a partir del dijous 26 de març.

Disculpeu les molèsties.

14/03/2020

Protocol de serveis a partir del 16 de març

Cancel·lació de serveis no urgents

Després de la declaració de l'estat d'alarma del país, en aquests moments d'incertesa, on les coses canvien d'un minut a un altre, des de l'Institut Mèdic per la Imatge estem treballant per prendre totes les mesures de prevenció per mantenir la salut i la seguretat tant dels nostres pacients com dels nostres treballadors.

17/12/2019

Institut Mèdic per la Imatge us desitja unes molt Bones Festes!

11/04/2019

Seguint amb la filosofia del Imi d’oferir constantment els millors serveis per als seus pacients, s’ha iniciat un projecte de millora de les actuals instal·lacions. Per aquest motiu demanen disculpes per les possibles molèsties que es puguin ocasionar.