Avís legal

Propietat intel·lectual

Tots els dissenys, il·lustracions, fotografies, imatges i qualsevol altre element integrant de la web són propietat de l'Institut Mèdic per la Imatge SL. Aquesta web ha estat dissenyada amb el propòsit de fer accessible la informació, activitats i productes propis o de tercers i permetre l'accés a tots els usuaris d'Internet, de manera que la còpia o l'ús de part o la totalitat del contingut d'aquest lloc web serà perseguit legalment.

En aquest sentit, queda expressament prohibida la reproducció, publicació, transmissió, modificació o distribució per qualsevol mitjà dels continguts que componen aquest lloc web sense el consentiment de l'Institut Mèdic per la Imatge SL. 


Cookies

En aquest lloc web, les "cookies" o galetes només s'utilitzen amb finalitats estadístiques mitjançant Google Analytics per millorar el servei al visitant. Google Analytics només utilitza galetes de primera part i estan associades al domini que les genera (són menys invasives que les de tercera part).
Aquest tipus de galetes no identifiquen l'usuari ja que recullen únicament informació de la navegació que fan usuaris de forma anònima.